Portret tattoo Ede

Dan istattoo mark ede een goede keus, dit is een wat nieuwere tattoo shop. Het is een kleine tatoeage shop op de bovenverdieping van een woonhuis. Er is 1 kamer volledig voor tatoeeren aangepast. Omdat er alleen maar op afspraak word gewerkt heb je dus ook geen afleidingen tijdens het tatoeeren wat het een stuk fijner voor klant maakt, en makelijker voor tatoeerder. En het maakt het een stuk persoonlijker. Er is de mogelijkheid om 24 uur per dag 7 dagen per week u afspraak te plannen, midden in de nacht of op zondag bijvoorbeeld is geen probleem. En ook bij een kleine tatoeage shop een officiele tattoeer vergunning, om zo goed mogelijk de hygiene te kunnen garanderen, en die hangt ook bij tattoo mark ede aan de muur.

Zoveel keuzes

Hoe groot wil ik de portet tattoo laten zetten in ede? In welke tatoeage shop in ede wil ik hem laten zetten? Op welke plaats van mijn lichaam wil ik de portret tattoo laten zetten in ede? Je kan maar beter te lang nadenken over dat soort vragen en daarna heel zeker van je keus zijn of gewoon heel impulsief ff wat gaan laten zetten en er de rest van je leven spijt van hebben. Dus ook als je denkt van ik wil een tatoeage in ede laten zetten maar je weet nog niet precies hoe en wat, kun je contact opnemen. Tattoo mark ede heeft ook nog verschillende boeken liggen met duizenden voorbeelden van tatoos om genoeg ideeen op te doen. Voor een portret tattoo uit ede is dat niet nodig iig.

Allround

Je tattoo laten zetten in ede of het nu een newschool, american traditional black en grey enz enz of eigen tekening het is allemaal mogelijk.

 

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387