Tattoo Barneveld

Dan bent u bij tattoo mark ede een goede optie. Het is een kleine tattoo shop barneveld /ede op de bovenverdieping van een woonhuis. Er is 1 kamer volledig aangepast voor tatoeeren. Omdat er alleen maar op afspraak word gewerkt heb je dus ook geen afleidingen tijdens het tatoeeren wat het een stuk meer prive voor klant maakt,en makkelijker voor tatoeerder. En het maakt het een stuk persoonlijker ook nog. Er is de mogelijkheid om 7 dagen per week u afspraak te plannen,midden in de nacht of op zondag bijvoorbeeld is geen probleem. En ook bij een kleine tatoeage shop is een officiele tattoeer vergunning gewenst,om zo goed mogelijk de hygiene te kunnen garanderen,en die hangt ook bij tattoo mark ede aan de muur.

En dan het moeilijke

Welke tattoo in barneveld of ede wil ik laten zetten? Hoe groot wil ik hem laten zetten in ede? In welke tattoo shop barneveld/ede ga ik mijn tattoo laten zetten? Op welk gedeelte van mijn lichaam wil ik mij tatoeeren in ede? Je kan maar beter te lang nadenken over dat soort vragen en daarna heel zeker van je keus zijn of gewoon heel spontaan ff wat gaan laten zetten en er de rest van je leven spijt van hebben. Dus ook als je denkt ,ik wil me laten tatoeeren in ede, maar je weet nog niet precies hoe en wat,kun je contact opnemen via de diverse contactgegevens zoals whattsap en email. Tattoo mark ede heeft ook nog heel veel boeken liggen met duizenden voorbeelden van tatoeages om genoeg ideeen op te doen.

Allround tattoo shop in barneveld / ede en omstreken

Je black en grey tattoo laten zetten in ede of een kleurijke newschool,american traditional enz enz of eigen tekening het is allemaal mogelijk.

 

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387