Tattoo Ede

Maar naar welke tattoo shop in ede ga je dan heen? Want typ je nu bij google bijvoorbeeld tattoo ede, tattoo shop ede of tattoo shops ede in dan krijg je genoeg keuzes voorgeschoteld, en dat is nou juist het probleem. Tattoo mark ede is een wat kleinere tattoo shop in ede gevestigd op bovenverdieping van woning, dus geen openingstijden waar je gewoon zo maar binnen kan lopen waardoor je dus ook geen afleiding heb als tattoeerder. Wat de uiteindelijke tattoo alleen maar ten goede zal komen. En het maakt het ook allemaal iets persoonlijker en huiselijker. Bij tattoo mark ede heeft u de mogelijkheid u te laten tatoeeeren op ieder gewenst tijdstip en 7 dagen per week maar dan wel alleen op afspraak. Dus wilt u midden in de nacht getatatoeerd worden omdat dat u beter uit komt, ivm werk of iets dergelijks. Geen probleem, even een whatsapp berichtje of een belletje en voor je weet loop je met een tattoo uit ede.

Een profesionele tattoo uit ede

Ook bij tattoo shop uit ede"tattoo mark ede" hangt de vergunning aan de muur, net als bijna alle andere tattoo shops. Niet alleen voor de show maar om er zeker van te zijn en te garanderen dat er volgens de hygiene richtlijnen van ggd en ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport word gewerkt. Bij iedere klant nieuwe gesteriliseerde matrialen gebruiken zoals naalden en toebehoren is daarom heel gewoon en bijna noodzakelijk, maar krijg toch heel vaak de vraag of iedereen een nieuwe naald krijgt of een gebruikte die gesteriliseerd is, waar ik mij nog steeds over verbaas trouwens. Tattoo mark ede gebruikt voor alle tattoos wegwerpmatrialen dus elke klant heeft alles nieuw en steriel, waarvan de verpakkingen pas geopend worden in bijzijn van klant vlak voor het tatoeeren. Dit alles om het tatoeeren zo steriel mogelijk te houden. En na het tatoeeeren worden de naalden direct weggegooid in een speciale medische naaldcontainer.

Allround

Tattoo mark ede heeft niet een bepaalde style als voorkeur, dus heeft u een idee of voorbeeld van internet of tekening alles kan en mag.

 

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387