Tattoo laten zetten Ede

Dan bent u bij tattoo mark ede goed. Het is een kleine tatoeage shop op de tweede verdieping van een woonhuis. Er is 1 ruimte volledig op tatoeeren ingericht. Omdat er alleen maar op afspraak word gewerkt heb je dus ook geen afleidingen tijdens het tatoeeren wat het een stuk fijner voor klant maakt,en makelijker voor tatoeerder. En het maakt het een stuk persoonlijker. Er is de mogelijkheid om 24 uur per dag 7 dagen per week u afspraak te plannen, in de nacht of op zondag bijvoorbeeld is geen probleem. En ook bij een kleine tatoeage shop een officiele tattoeer vergunning gewild,om zo goed mogelijk de hygiene te kunnen garanderen,en die hangt ook bij tattoo mark ede aan de muur.

En dan begint het pas

Welke tattoo laten zetten in een tattoo shop in ede? Hoe groot wil ik de tattoeage laten zetten in ede? In welke tatoeage shop ga ik mijn tattoo? Op welke plaats van mijn lichaam wil ik de portret tattoo laten zetten in ede? Je kan maar beter te lang nadenken over dat soort vragen en daarna heel zeker van je keus zijn of gewoon heel impulsief ff een tattoo laten zetten en er de rest van je leven spijt van hebben. Dus ook als je denkt ,ik wil een tatoeage laten zetten in ede, maar je weet nog niet precies hoe en wat,kun je contact opnemen via app mail of ouderwets telefoon. Tattoo mark ede heeft ook nog diverse voorbeelden liggen van tatoeages om genoeg ideeen op te doen. Voor een portret tattoo uit ede is dat overbodig natuurlijk.

Allround

Je portret tattoo laten zetten in ede of een newschool,american traditional of cartoon enz enz of eigen tekening het is allemaal mogelijk.

 

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387