Tattoo Lunteren

Dan bent u bij tattoo mark ede aan het goede adres. Het is een wat kleinere tattoo shop lunteren /ede op de bovenverdieping van een woonhuis. Er is 1 kamer helemaal op tatoeeren ingericht. Omdat er alleen maar op afspraak word gewerkt heb je dus ook geen afleidingen tijdens het tatoeeren wat het een stuk prettiger voor klant maakt, en makelijker voor tatoeerder. En het maakt het een stuk persoonlijker. Er is de mogelijkheid om 24 uur per dag 7 dagen per week u afspraak te plannen, midden in de nacht of op zondag bijvoorbeeld is geen probleem. En ook bij de wat kleinere tatoo shop een officiele tattoeer vergunning, om zo goed mogelijk de hygiene te kunnen garanderen, en die hangt ook bij tattoo mark ede aan de muur.

En nu het kiezen nog

Welke tattoo in lunteren of ede wil ik laten zetten? Hoe grote tattoo wil ik laten zetten in ede? In welke tattoo shop renkum/ede ga ik mijn tattoo laten zetten? Op welke locatie van mijn lichaam wil ik mij tatoeeren in ede? Je kan maar beter te lang nadenken over dat soort vragen en daarna heel zeker van je keus zijn of gewoon heel impulsief ff wat gaan laten zetten en er de rest van je leven spijt van hebben. Dus ook als je je mischien wil laten tatoeeren in ede, maar je weet nog niet precies hoe en wat, kun je contact opnemen. Tattoo mark ede heeft ook nog diverse boeken liggen met duizenden voorbeelden van tatoeages om genoeg ideeen op te doen.

Allround tattoo shop in lunteren/ ede en omstreken

Je black and grey tattoo laten zetten in ede of een newschool, american traditional enz enz of eigen tekening bijna alles mogelijk.

 

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387