Tattoo Wageningen

 

Dan kun je bij tattoo mark ede goed terecht. Het is een kleinere tattoo shop wageningen /ede op de bovenverdieping van een woonhuis. Er is 1 kamer voor het tatoeeren ingericht. En gezien het feit dat er alleen maar op afspraak word gewerkt heb je dus ook geen afleidingen tijdens het tatoeeren wat het een stuk fijner voor klant maakt, en makelijker voor tatoeerder. En het maakt het een stuk persoonlijker. Er is de mogelijkheid om 24 uur per dag 7 dagen per week u afspraak te plannen, midden in de nacht of op zondag bijvoorbeeld hoeft geen probleem te zijn. En ook bij een kleinere tatoo shop een officiele tattoeer vergunning, om zo goed mogelijk de hygiene te kunnen garanderen, en die hangt ook bij tattoo mark ede aan de muur.

Wat nu te kiezen

Welke tattoo in wageningen of ede wil ik laten zetten? Hoe groot of klein wil ik de tattoeage laten zetten in ede? In welke tattoo shop wageningen/ede ga ik mijn tattoo laten zetten? Op welke plaats van mijn lichaam wil ik mij tatoeeren in ede? Je kan maar beter te lang nadenken over dat soort vragen en daarna heel zeker van je keus zijn of gewoon heel impulsief ff wat gaan laten zetten en er de rest van je leven spijt van hebben. Dus ook als je denkt , ik wil me laten tatoeeren in ede, maar je weet nog niet precies hoe en wat, kun je contact opnemen. Tattoo mark ede heeft ook nog veel boeken liggen met duizenden voorbeelden van tatoeages om genoeg ideeen op te doen.

Allround tattoo shop in wageningen / ede en omstreken

Je tattoo laten zetten in ede of het nu een portret tattoo of een newschool, american traditional enz enz of eigen tekening het is allemaal mogelijk.

Adresgegevens:

Tattoo Mark Ede

Prins Bernhardlaan 49
6713 MA Ede

tel 06-10922387